The long awaited new Csoki-Folt, is live now!! // A régóta várt új Csoki-Folt oldal már elérhető


(FOR ENGLISH PLEASE SCROLL DOWN)


A visszaszámlálás megtörtént, a mai nap eljött. A megújult Csoki-folt a mai napon született. Nagy öröm számunkra, hogy eljutottunk ehhez a mérföldkőhöz, megoszthatjuk veletek az elmúlt hónapok kemény munkájának eredményeit.

2017. év elején indítottunk egy felmérést, mert kíváncsiak voltunk egy véleményünkre, egy munkánkról, termékeinkről. Nagyon örülünk, hogy sokan megosztottátok gondolataitokat, véleményéteket. Jó érzés volt látni, hogy szeretjük a termékeinket, hogy elégedettek vagytok. Az építő kritikákat nem hagytuk figyelmen kívül. Alapos mérlegelés után úgy döntöttünk, hogy a vélemények ötletekké, ezek megvalósult dolgokká váljanak. Persze ez nekünk duplán jó, hiszen így a termékeink még jobbá válhatnak.

Ezért történt, hogy mennyire nagy a munkája, de spongyát rá, mert egy rész túl vagyunk rajta, másrészt a munka nagy részét a gyerekek végezték .. :) , hogy átstrukturáltuk a honlap szerkezetét. Remélhetőleg átláthatóbbá vált, hasznosabbá, használhatóbbá. Fontosnak éreztük, hiszen ez a felület találkozik leggyakrabban. (Ettől függetlenül a személyes találkozás a legfontosabb és a legjobb, de hát nem tudunk minden nap találkozni).

Igyekszünk gyakrabban akciókat hirdetni vagy csomagban kedvezőbb árfekvést biztosítani. De fontos, hogy mindenki megtalálja a maga kedvenc technikájához szükséges eszközt. Így a kézi varrósok, a "gyorsan egyszerűen" gépi varrósok, a hulladékokat módszeresen feldolgozók, de akár a profik is bőven találhatnak hasznos darabokat kínálatunkban. .... és a választék még nem fejeződött be, tervek bőven vannak még, izgalmasabban izgalmasabb minták, technikák sora vár még egy megvalósításra.

De nem akarnék itt regényt írni, inkább már csak köszönetet mondani. A sok ötletért, visszajelzésért, támogatásért, energiáért és kedves baráti szóért, amit Tőletek kaptam. Reménym a változások örömötökre szolgál és továbbra is kapjuk meg a fotókat egy szépbb szép munkából!

Ez - számomra szép nap - alkalmán szeretnénk ajánlani a legújabb sablonjainkat. Van köztük kézi varrós csemege, egyszerűen megvalósítható technika és - egy nagy álmom, amit bevallom már kb két év tervezgetek - egy Dália. Ha nem tudsz dönteni a kínálatról, akkor segítünk egy kicsit arról, hogy a hétvégén, vasárnap estig kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosítunk!

Válogassatok kedveteket!

Gombocz Ági, Évi, Suhaib

 

The counter is done, the sun is down, its 5pm, its 10th of November, and .... our new Csoki-Folt is live!!!


We are unbelievably happy that we have arrived to this milestone - To share with you the outcome of the hard work during the past few months!!!!


This new restructuring and development, all came because of you. Here is a recap of what did happen.


During the start of 2017, we launched a survey where we asked your opinion about our performance and products. Amazing great positive feedback received. We very much thrilled to hear how much people loved our products and the way they felt about our customers service, and creativity. We were humbled by many remarks.


In the meantime, we have also received many suggestions and ideas to improve our small business and products. We have thoughtfully thought of every comment received from you. And after deep consideration, we have decided to take serious actions to apply them and make them real in order to better service our customers and bring much more useful products.


In the end, we decided to restructure our full business and style. We improved significantly our online presence since the common place that we meet with you and interact with each other. That's we thought to make something that can give you a much better feeling and a much better experience.


Also, we have thought of different ways where we can deliver the templates to you in much cheaper offers and packages. In the meantime, many templates where for many long times been asked for has been produced.


Many other new things has been already planned for and in the near future you'll hear more about them. But for now, we don't want to speak longer, and want to say thank you! Thank you for giving us the energy and thank you for bringing the right comments so we can improve and be able to serve you better.


For this occasion, we would like offer you a massive Sale discount which you can enjoy during these celebrations days valid until Monday morning.


Hope you'll enjoy the new Csoki-Folt, and we hope that we can hear your feedback about it :)


Gombocz Ági, Évi, Suhaib

Tags:

Featured Posts