New Year Eve Common Sewing // Szilveszter az idén is!

FOR ENGLISH PLEASE SCROLL DOWN

Hurrá, itt a Szilveszter! Mondjuk, hogy tradicionális a szilveszteri varrás? Igen! :-) Élvezem ezeket az estéket, hogy végre tényleg jól érzem magam.

Az idén is varrok, ha van kedvetek tartsatok velem! Mit ajánlok? Semmi komplikáltat, egy könnyed, látványos, mondhatni egyszerű, szórakoztató darabot, ami nem a saját ötletem. Angela Walters kitalálta (igazából nem kitalálta, csak összerakta,

de azt nagyon is jól tette) én pedig megvarrom. Szerintem jól variálható, színezhető, nem kell hozzá semmi extra, de közben lehet iszogatni, eszegetni, rádiót hallgatni, beszélgetni... na és ennél mi kell több? :-) Célom az volt a mintaválasztáskor, hogy minél többen élvezhessük a varrást, a kezdők is, a haladók is.

Hogy mi a jó ebben? Az, hogy izgalmasan lehet variálni, számomra izgalmas összeállításokat lehet belőle variálni, párna, asztali futó, takaró készülhet belőle. (itt jegyzem meg, hogy sok ötletet azért vetettem el, mert csak takaró méretben mutatott jól, holott tudom, hogy sokan csak kisebb daraboknak állnának neki.) Csupa friss színű anyagot ajánlok hozzá. Anyagigény: Kell hozzá egy alapszín + valami más színű anyag. Ez lehet csak egy szín, VAGY egy szín különböző árnyalata, VAGY csupa más szín. Tehát semmi olyan, ami ne lenne otthon éppen. Eszközök közül csak a szokásos: Varrógép, körkés, vonalzó, vasaló, jelölő toll, gombostű. Egyéb kellék: Foltvarró barát férj/család/ barátok/ vagy csupán egy kellemes szoba. Mindenféle ellátmány, hogy tényleg ne a konyhába futkosással töltsd az időt. Mit tudok én ehhez hozzátenni, amiért érdemes lesz velem tartani? A szokásos szabási táblázatot, hogy kicsiben és nagyban is működjön, cm-ben és inchben is lehessen szabni. Szívesen mutatom, hogy én hogy fokok szabni. Most készítem a színező lapokat, hogy tudjatok előre tervezni! Ha tetszik a minta tarts velem!

 

New Years Eve is here! meaning Common Sewing!!!! :)

On New Year Eve, we have traditional event, we start sewing with our customers in the same time one particular pattern.

This year we selected a pattern that is not complicated, light, spectacular, simple, fun piece that is not our own idea. Angela Walters guessed it (she did not really guess, she just put it together,

but she did it very well). It is very varied, it can be colored, it does not have to be with anything extra, just with some drinks, eating, listening to music, fireworks, talking ... na and what more do you have? :-) The goal was to choose the seam for more people: beginners and advanced ones.

You can use the pattern in making a cushion, a table cover, a blanket. (here I notice that I put a lot of ideas on it because it was just a blanket in size, though I know that many would only have smaller pieces.) I recommend a whole set of fresh colors.

Consumption: Must be a basic color + some other color material. It can be just a color or a different color of a color, OR any other color. So there is nothing that would not be at home.

Only the most common tools are: Sewing Machine, Swing, Roller, Iron, Marking Pen, Pin.

Other amenities: Dressing-up friend husband / family / friends / or just a nice room. All kinds of supplies really do not spend time in the kitchen.

Once you are done with the work, please take a picture and post in the comment section of this post!

Happy New Year!

Featured Posts