Apró köszönet

Vagy mit varrjunk ha otthon kell maradni? Nem ragozom, hogy milyen szerencsés vagyok, hogy itthon tudok lenni. És itthon is vagyok, nem megyek ki, mert nincs fontosabb, mint az egészség.

Viszont vannak olyanok, akik nélkül most sok minden nem működne. Emberfeletti terhelés alatt vannak többek közt a gyógyszerészek, az élelmiszer boltban dolgozók, az egészségügyben szolgálatot teljesítők és még (bocsánat a hiányos felsorolásért) biztosan sokan mások. Tudom, hogy nem nagy dolog, de a köszönömön kívül biztos jólesik egy kedves gesztus is. Én így tudom ezt kifejezni. Biztos lesz valaki az elkövetkező hetek során, akinek ezt oda tudom adni..... hogy "köszönöm", hogy értem, értünk dolgozik, otthon hagyva a családját, kitéve magát a fertőzésnek.

Ma neszeszereket varrok. Egy apró szivvel az elején. (Ha szeretnéd, akkor szív nélkül is működik! )

Szükséges hozzá: egy külső anyag, bélés anyag, zippzár, ferdepánt (vagy saját anyagból is készülhet) valamilyen merevítő anyag, szivecskének egy kevés piros vászon.

A szabásminta itt található: A keret nagysága 25 x 20 cm . Erre nagyítsd a számítógépeden. Ha nincs nyomtatód, akkor rajzolj egy 25 x 20 cm -es téglalapot sütőpapírra, tedd a monitorhoz. Addig nagyítsd vagy kicsinyítsd a gépeden a képet, amíg pont akkora nem lesz, mint a keret. Utána egy puha grafit ceruzával rajzold át.

A munkamenettel hamarosan jövök!

Featured Posts
Recent Posts